Palawan - Vietnamese Village

Puerto Princesa Palawan
 

Palawan-Βιετνάμ Village

Βιετνάμ Village-Επισκόπηση

vietnamese village palawan

Βιετνάμ μετανάστες πρώτης άρχισαν να φτάνουν στις Φιλιππίνες μετά την πτώση του Νοτίου Βιετνάμ το 1975. Οι άνθρωποι πλοίο που έφτασε στη χώρα δόθηκε βοήθεια και στέγη, σε αντίθεση με άλλες χώρες της Ασίας, όπου διώχτηκαν και κατάχρηση. Αλλά όταν το πρόγραμμα προσφύγων που έληξε, το στρατόπεδο Palawan είχε κηρύξει τη λήξη της το 1996, και το Βιετνάμ άφησαν πίσω τους είχαν οριστεί για τον αναγκαστικό επαναπατρισμό. Nguyen Van Λαμ, βοηθός διαχειριστής της Viet-Ville, λέει στην κοινότητα, η οποία περιλαμβάνει πολλά σπίτια, ένα noodle εργοστάσιο, δύο γαλλικές αρτοποιεία ψωμί, Καθολικής και Προτεσταντικής Εκκλησίας και ένα βουδιστικό ναό, τώρα έχει μόνο περίπου 150 κατοίκους. Viet-Ville, μια μικρή κοινότητα των βιετναμέζων προσφύγων σε Palawan, έχει σταθεί ως σύμβολο της τοπικής φιλοξενίας και tolerance.It έχει μετατραπεί σε τουριστικό αξιοθέατο, παρέχοντας μια γεύση των βιετναμέζικων πολιτισμού και της γαλλικής-βιετναμέζικη κουζίνα και στους τοπικούς και ξένους επισκέπτες. Αλλά αντιμετωπίζει τώρα μια επικείμενη κρίση: ότι έχει εξαντληθεί το Βιετνάμ.

 

Vietnamese Village-Pictures

Το ποσοστό έχει μειωθεί αισθητά από περισσότερα από 1.500, όταν το χωριό ιδρύθηκε το 1996 μετά το κλείσιμο της τελευταίας Βιετνάμ στρατόπεδο προσφύγων στις Φιλιππίνες. Μερικά από τα Βιετναμέζικα έχουν αποφασίσει να ζήσουν έξω από το χωριό του Βιετνάμ, που πωλούν κοσμήματα ή λειτουργεί μανέστρα σπίτια τα οποία είναι τώρα ένα προσάρτημα της Palawan. Η βιετναμέζικη εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το Φιλιππινέζοι, που τους υποδέχθηκε και υπάρχει μικρή ένδειξη εθνοτικές διαμάχες μεταξύ των δύο ομάδων. Αλλά μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη ή την Αυστραλία εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ελκυστική από την διαμονή τους σε. Μια προσφορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να εξετάσει και να αποδεχθεί περισσότερα από αυτά τα εκτοπισμένων Βιετνάμ καθώς και νομικές προσπάθειες από τα εθνικά βιετναμέζικα δικηγόρους για την μετεγκατάσταση τους σε δυτικές χώρες είναι διευθύνσεως οι κάτοικοι της Viet-Ville από ασφαλή θύλακα τους σε Palawan.

Βιετνάμ Village-Εικόνες

Vietnamese Village-PicturesVietnamese Village-Pictures

vietnamese village palawan

vietnamese village palawan

vietnamese village palawan

 

 

Βιετνάμ Village - Εστιατορίων και Τροφίμων

Vietnamese Village-Pictures

Vietnamese Village-Pictures

 

Βιετνάμ Village - Τοποθεσία:

Protected by Copyscape Plagiarism Detection

Σχετικά με Palawan - Βιετνάμ Village

Palawan νησί των Φιλιππινών βρίσκεται στην περιοχή IV-B. Από την άποψη της συνολικής έκτασης της δικαιοδοσίας, Palawan είναι η μεγαλύτερη επαρχία της χώρας και Puerto Princesa City κεφάλαιό του. Palawan είναι τέντωμα από Sablayan άκρη του Mindoro νησί στο βορειοανατολικό να Κουντάτ νησί της Βόρνεο στα νοτιοδυτικά. Βρίσκεται ανάμεσα στη Sulu θάλασσα και Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Palawan νησί έχει έκταση περίπου 22.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων η οποία είναι 50 χιλιόμετρα πλάτος και 450 χιλιομέτρων. Palawan φαίνεται να είναι μακρύ και στενό νησί που περιβάλλεται από ένα μεγάλο αριθμό από άλλα μικρότερα νησιά γύρω από το κύριο νησί. Τα ακόλουθα νησιά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village είναι Coron Island, Busuanga νησί, και Culion νησί ανήκει Calamianes Ομάδα των νησιών. Balabac νησί βρίσκεται από τη νότια άκρη της Palawan και Durangan Νησί δυτικότερο τμήμα της Palawan νησιού βρίσκονται κοντά στο Βιετνάμ Village. Η Cuyo νησιά είναι στο Sulu θάλασσα είναι κοντά στο Βιετνάμ Village. Μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα προς τα δυτικά είναι η Spratly Νήσων, το οποίο θεωρείται μέρος της Palawan από τις Φιλιππίνες και τοπικά ονομάζεται Kalayaan ομάδα νησιών βρίσκονται κοντά στο Βιετνάμ Village. Palawan έχει ακανόνιστη ακτογραμμή και αποτελείται από διακεκομμένη νησιών και βραχονησίδων γύρω από 1.780 παραλίες με λευκή άμμο και βραχώδεις όρμους βρίσκονται κοντά στο Βιετνάμ Village. Palawan αλυσίδας των οροσειρών καλύπτει με τεράστια έκταση των παρθένων δασών βρίσκονται κοντά στο Βιετνάμ Village. Η πηγή πολύτιμης ξυλείας είναι η μεγάλη ορεινές περιοχές από την ψηλότερη κορυφή αυξάνεται σε 2.086 μέτρα, με ύψος βουνό με μέσο όρο 1.100 μέτρα υψόμετρο στο όρος Mantalingahan βρίσκονται κοντά στο Βιετνάμ Village. Palawan έχει έκταση παραποτάμια αρτηρίες που χρησιμεύουν ως άρδευση αναμιγνύεται με απόκρημνες πλαγιές, παράκτια πεδιάδα, βαριά δασών και δέλτα κοιλάδα βρίσκονται κοντά στο Βιετνάμ Village.

Η ανακάλυψη του κρανίου και θραύσματα οστών λείψανα του Μαν Tabon επιβεβαίωσε την ιστορία του Palawan ανάγεται περίπου 22.000 χρόνια πριν, που βρίσκεται στο δήμο κοντά Quezon στο Βιετνάμ Village. Οι ανθρωπολόγοι Palawan πιστεύουν ότι η καταγωγή των κατοίκων σπηλαίου προήλθε από Βόρνεο αν και δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί. Η Tabon Σπήλαια ανακάλυψαν τα ερείπια του Μαν Tabon μαζί με τα εργαλεία του και μια σειρά από έργα τέχνης και είναι γνωστή ως το λίκνο του πολιτισμού Φιλιππίνων. Οι Φιλιππίνες, μέσω των γεφυρών εδάφους μεταξύ Palawan και Βόρνεο τεράστιο αριθμό των μεταναστών που έφτασαν. Η περίοδος των Τριών Βασιλείων που ονομάζεται "Little Dark People" που ζουν στη Νότια Κίνα επαρχία Anwei οδηγήθηκαν Νότια από Han άνθρωποι κατά τη διάρκεια της 220 μέχρι και 263 μ.Χ.. Άλλοι πήγαν μακρύτερα νότια Σουμάτρα, στην Ινδονησία, στο Βόρνεο και κάποιες εγκαταστάθηκαν στην Ταϊλάνδη. Οι ντόπιοι είχαν μια μη τυπική μορφή της κυβέρνησης, μια εγχώρια πολιτική δομή που αναπτύχθηκαν στο νησί. Το Palawan νησί επισκέπτεται τακτικά από τους αρχαίους κινέζους εμπόρους στην ΑΓΓΕΛΙΑ 982. Αυτά τα νησιά ονομάζονται από τους Κινέζους συγγραφέα ως Palau-YE (Palawan), Paki-Nung (Busuanga) και Kla-ma-Yan (Calamian). Υπάρχουν ανακτώνται από σπηλιές και τα νερά της Palawan Κίνας Αγγειοπλαστική, και άλλα αντικείμενα που μαρτυρούν τις εμπορικές σχέσεις που υπήρχαν μεταξύ της Μαλαισίας και της Κίνας έμποροι και αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village.

Μαλαισίας άποικοι άρχισαν να καταλαμβάνουν το νησί κατά τη διάρκεια του 12ου αιώνα. Μαλαισίας οπλαρχηγοί αποφάνθηκε εποίκων σε κάθε κλάδο, όπως έγινε palay, καρύδες, το τζίντζερ, camote, οι μπανάνες και τη ζάχαρη, την εκτροφή χοίρων, αιγών και τα κοτόπουλα, λέει το Βιετνάμ γειτονιά Village. Οι περισσότερες από τις οικονομικές δραστηριότητες τους ήταν γεωργία, την αλιεία και το κυνήγι με τη χρήση όπλων σωλήνα και μπαμπού παγίδες, αυτές οι συνομιλίες του Βιετνάμ γειτονιάς Village. Οι ιθαγενείς Palawan είχε μια διάλεκτο που αποτελείται από 18 συλλαβές ονομάζεται Majapahit Αυτοκρατορίας, οι Ινδονήσιοι 13ο αιώνα και έφεραν μαζί τους ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός. Το Σουλτανάτο του Βόρνεο ήταν σχεδόν τον έλεγχο των νοτίων τμημάτων του νησιού, λόγω της εγγύτητας Palawan στην Βόρνεο. Στη συνέχεια, το Ισλάμ εισήχθη μετά από περισσότερο από δύο αιώνες. Οι εμπορικές σχέσεις άκμασε κατά την περίοδο αυτή, και επιγαμίες ανάμεσα στους ντόπιους και Ιαπωνικά, Κινέζικα, ινδουιστές και αραβικές. Μια ξεχωριστή φυλή των Palawenos προέκυψε μετά τη μεταξύ των ανάμειξης του αίματος, τόσο τα χαρακτηριστικά και τη σωματική ανάστημα, αυτές οι συνομιλίες του Βιετνάμ γειτονιάς Village.

Το 1818 Taytay ανακηρύχθηκε ως η πρωτεύουσα της επαρχίας του Calamianes Palawan. Η γενναιοδωρία της γης τους έσωσε από την πείνα μετά απομεινάρια του στόλου του Φερδινάνδου Μαγγελάνου προσγειώθηκε στο Palawan. συγγραφέας του Μαγγελάνου Αντόνιο Πιγκαφέτα ονομάστηκε ο τόπος "Γη της Επαγγελίας». Το Palawan, οι Ισπανοί κατέλαβαν τον Αρχηγό Tuan Mohamad και το προσωπικό του στο κατάστρωμα του σκάφους τους και κρατούνται όμηροι, αυτή είναι η πρώτη που έχει καταγραφεί ποτέ πράξη της πειρατείας στις Φιλιππίνες συνέβη, ζήτησε λύτρα εντός 7 ημερών που αποτελείται από 450 κοτόπουλα, εκατόν ενενήντα σακιά των καθαρών ρύζι, 20 αίγες, 20 χοίροι, και διάφορα βάζα της τούμπα - καρύδα κρασί, αυτές οι συνομιλίες του Βιετνάμ γειτονιάς Village.

Το πρώτο για να έρθει υπό ισπανική αρχή ήταν το βόρειο Νήσων Calamianes στις αρχές του 17ου αιώνα, και δηλώθηκαν αργότερα μια επαρχία ξεχωριστά από το Palawan ηπειρωτική χώρα. Ισπανική friars έστειλε αποστολές στο Agutaya, Cuyo, Cagayancillo και Taytay αλλά συνάντησε αντίσταση από Moro κοινότητες. Για την προστασία από Μόρο επιδρομές στην πόλη της Balabac, Cuyo, Linapacan και Taytay, η Spainiards άρχισαν να χτίζουν εκκλησίες που περικλείεται από τις φρουρές ενώπιον του 18ου αιώνα? Αυτές οι συνομιλίες του Βιετνάμ γειτονιάς Village. Το Palawan μόνο επαρχία, που ονομάζεται Calamianes διοργανώθηκε το 1818 και ολόκληρο το νησί της Palawan δηλωθεί Taytay ως πρωτεύουσά του. Η επαρχία Palawan διαιρέθηκε σε δύο επαρχίες το 1858, Asturias που καλύπτει το νότιο ηπειρωτική χώρα με Puerto Princesa ως κεφάλαιο και Castilla καλύπτει το βόρειο τμήμα με Taytay ως κεφάλαιο. Ήταν δήλωσε αργότερα η πόλη της Principe Alfonso ως πρωτεύουσά του, στη συνέχεια, διαιρείται σε τρεις συνοικίες, τα Paragua, Calamianes και Balabac, αυτές οι συνομιλίες του Βιετνάμ γειτονιάς Village.

Οι Αμερικανοί ιδρύθηκε πολιτική διακυβέρνηση, στο βόρειο Palawan το 1902, η επαρχία αναδιοργανώθηκε το 1903 και σε κατ 'εφαρμογή των Φιλιππίνων Επιτροπή νόμου αριθ. 1363, η επαρχία μετονομάστηκε σε Palawan και Puerto Princesa δηλώνονται ως πρωτεύουσά της, αυτές οι συνομιλίες του Βιετνάμ γειτονιάς Village .

Η διάσωση των 150 αιχμαλώτων πολέμου είχε τη δυνατότητα κατά την προώθηση των συμμάχων, όταν ο Στρατηγός Tomoyuki Yamashita τους οδηγήθηκαν στο Puerto Princesa Palawan σε τρεις καλύπτονται χαρακώματα οι οποίες στη συνέχεια έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βαρέλια βενζίνης στις 14 Δεκεμβρίου 1944 το Βιετνάμ γειτονιά Village είπε. Μεταξύ 133 και 141 τον αριθμό των κρατουμένων που προσπάθησαν και προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά σφαγιάστηκαν, κυνήγι και σκότωσε μόνο 11 άνδρες γλίτωσαν τη σφαγή, λέει το Βιετνάμ γειτονιά Village. Μεταξύ 28 Φεβρουαρίου και 22 του Απρίλη του 1945 όταν Palawan νησί απελευθερώθηκε από την ιαπωνική αυτοκρατορικές δυνάμεις από μια ειδική ομάδα αποτελούμενη από τις Φιλιππίνες και αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού, σύμφωνα με τις βιετναμέζικες γειτονιά Village. Palawan αποτελείται από 367 barangays και 23 δήμοι, 13 δήμους θεωρούνται ηπειρωτική δήμους, και αυτές είναι, Aborlan, Quezon, Narra, σημείο Sofronio Μπρουκ, Espanola, Bataraza και Rizal, Puerto Princesa, και San Vicente, Roxas, Dumaran, El Nido , και Taytay. Οι υπόλοιποι δήμοι είναι Coron, Busuanga, Culion και Linapacan (που αποτελούν τον όμιλο Calamianes των νησιών), Cuyo, Magsaysay και Agutaya (η ομάδα Cuyo των νησιών), Cagayancillo, Araceli, και Kalayaan και Balabac (Spratly Islands) αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Χωριό. Η άκρως αστικοποιημένες πόλη που διέπει η ίδια ανεξάρτητα συνήθως ομαδοποιούνται είναι το Puerto Princesa πρωτεύουσα της επαρχίας για στατιστικούς σκοπούς. Η ηπειρωτική δήμοι έχει έκταση 12.239 km ² και οι δήμοι νησί μέτρα συνολικά 2.657 km ², όπου κάθε δήμος έχει έκταση 620 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το Palawan νησί έχει συνολική έκταση 14.896 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο μεγαλύτερος από την άποψη της δημοτικής υδάτων είναι ο δήμος του νησιού Cuyo μέτρησης 4.003 km ² και η μικρότερη είναι η ενδοχώρα του δήμου Sofronio Espanola με έκταση μόνο 485 km ² κοντά στο Βιετνάμ Village. Η κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα είναι από τους μεγαλύτερους δήμους Taytay με 1.390 km ², Puerto Princesa με 2.106 km ² και Roxas με 1.220 km ². Η μικρότερη δήμων Magsaysay με 27,70 km ², Cagayancillo με 15,40 χιλιόμετρα ² και Cuyo (57,30 χιλιόμετρα ²) κοντά στο χωριό του Βιετνάμ.

Τα αγγλικά είναι διαδεδομένες σε Palawan? Υπάρχουν πενήντα δύο γλώσσες και διαλέκτους στην επαρχία, με πενήντα τοις εκατό είναι Ταγκαλόγκ ανθρώπους. Άλλες γλώσσες είναι 9,5 τοις εκατό είναι Ilonggo, 5 τοις εκατό είναι Palawano και 26,25 τοις εκατό είναι Cuyonon. Ο πληθυσμός ολόκληρου του Palawan είναι 737.100 με ισχυρή κουλτούρα από την Κίνα, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, λέει το Βιετνάμ γειτονιά Village. Εισροή των μεταναστών από μουσουλμανικές Μιντανάο έθεσε τον υψηλό ρυθμό αύξησης του πληθυσμού των 3,98 τοις εκατό ετησίως Palawan. Ωστόσο, οι γεννημένοι Palawenos ακόμα το κυρίαρχο πληθυσμού, όπως η Palawano, Tagbanua, Molbog και Batak λέει ότι το Βιετνάμ γειτονιά Village.

National Geographic Traveler περιοδικό πράξεις Palawan επίσης το Βιετνάμ γειτονιά Village είπε, το μόνο καλύτερο σε φιλιππινέζικο νησί ως προορισμός στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία περιοχή, καθώς και το δέκατο τρίτο καλύτερο νησί στον κόσμο που έχει "απίστευτα όμορφα φυσικά τοπία και τοπία. Η φιλιππινέζικη Ποντίκι-ελάφια , Palawan γενειοφόροι Χοιρινά, Palawan Peacock-φασιανού και των Φιλιππίνων είδος μυρμηκοφάγου ονομάζονται ενδημικά είδη Palawan, αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village. Πάνω από 250 είδη πουλιών, πεταλούδες φτερουγίζει γύρω από τα βουνά, μερικά είναι 1500 οικοδεσπότες των φυτών στα δάση και τα λιβάδια βρίσκονται σε Palawan, αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village. θαλάσσιες χελώνες φωλιάζουν στις παραλίες με λευκή άμμο.

Τα απόκρημνα ασβεστολιθικά βράχια γύρω από τα 7 λίμνες, που προσελκύει εκατοντάδες λάτρεις της φύσης να Coron Ύφαλοι στη Βόρεια Palawan, κοντά στην πόλη Coron. Busuanga νησί είναι το άλμα από το σημείο για πολλές επιχειρήσεις κατάδυση που είναι η κύρια πόλη είναι Coron, αυτές είναι κοντά στο Βιετνάμ Village. Τα κύρια σημεία κατάδυσης είναι δώδεκα Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο ιαπωνικά ναυάγια κοντά στο Βιετνάμ Village. Κυμαίνονται σε βάθος από την επιφάνεια προς σαράντα μέτρα. Βουτήξτε τα μαθήματα προσφέρονται κυμαίνονται από Discover Scuba να Βοηθός Διδάσκων, Τεχνική και Enriched Air Κατάδυση, καθώς και άλλα μαθήματα ειδικότητας. Βουτιά φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν ημερήσιες εκδρομές, καταδύσεις, σαφάρι και διανυκτέρευση κατάδυση. Live-επιβίβασης και βάρκες ναύλωσης προσφέρουν επίσης κατάδυση στην περιοχή, αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village.

Το Palawan επαρχία έχει πληθυσμό 93.691 που περιλαμβάνει το Pala'wans, Tagbanuas, Batacs, Ken-Uys, Calamianes, Jama-Mapuns, Cagayanos, Molbogs, Agutayanos και Tau't Batu. Η Tagbanuas της Palawan διάσπαρτα στο βορρά, είναι κοντά και λεπτός, σύμφωνα με τη βιετναμέζικη γειτονιά Village. Η Pala'wans του Palawan καταλάβουν το νότιο υψίπεδα. Τα παραδοσιακά κυνήγι με πετά στα ύψη, και μπαμπού blowguns σύμφωνα με τις βιετναμέζικες γειτονιά Village. Η Batacs της Palawan είναι καθόδου Negrito σύμφωνα με το Βιετνάμ γειτονιά Village. Η Calamianes ή Kalamians του Palawan, σύμφωνα με το Βιετνάμ γειτονιά Village είναι ενδημικά στα νησιά Calamian. Ο Ken-Uys του Palawan, σύμφωνα με τη βιετναμέζικη γειτονιά Village, η «εξαφάνιση φυλή» του Palawan, ζουν στα βουνά στο νότο. Η Molbogs ζουν σε Balabac Island, Tau't Batu, "οι άνθρωποι του βράχου," οι κάτοικοι των σπηλαίων που νυχτερίδες κυνηγούν και τα πτηνά, σύμφωνα με τις βιετναμέζικες γειτονιά Village.

εθνοτική πολυμορφία Palawan έχει αριθμό των γλωσσών και διαλέκτων που ομιλούνται σύμφωνα με τις βιετναμέζικες γειτονιά Village. Σύμφωνα με το Βιετνάμ γειτονιά Village περίπου σαράντα τοις εκατό μιλούν τη μητρική γλώσσα: Pinalawan, Cuyuno, Cagayano, Tagbanua, Agutayano και Batak. Η μη ιθαγενών γλώσσες είναι Ταγκαλόγκ, Cebuano, Ilonggo και μουσουλμανικών διαλέκτους.

Το Palawan βουκερώς γνωστή στους ντόπιους ως Talusi σύμφωνα με τις βιετναμέζικες γειτονιά Village, είναι ένας μικρούλης (περίπου 28 το πολύ) πτηνών δάση κατοικία. Έχει χρώμα σκούρο πράσινο γυαλιστερό για ανώτερα μέρη του και ένα μεγάλο υπόλευκο ράμφος με ένα κράνος που χαρακτηρίζουν την βουκερώς οικογένεια που φτέρωμα είναι κυρίως μαύρη με άσπρη ουρά.

Σύμφωνα με το Βιετνάμ γειτονιά Village, είναι 9 είδη βουκερώς βρέθηκε στις Φιλιππίνες, όπου Βιετνάμ Village βρίσκεται κοντά σε αυτήν και το Palawan βουκερώς είναι ενδημικό στο νησί της Palawan, αλλά έχει επίσης καταγραφεί σε κοντινά νησιά του Busuanga, Balabac, Calauit, Coron, και Culion σύμφωνα με τις βιετναμέζικες γειτονιά Village. Οι περισσότεροι παρατηρητές πουλιών που επισκέπτονται τα ταξίδια από τα Βιετναμέζικα Χωριό στην Εθνική του Αγίου Παύλου Park, Palawan για να δείτε αυτό το πουλί, αλλά τώρα είναι ασυνήθιστο.

Είναι συνήθως εμφανίζονται σε ζεύγη ή μικρές θορυβώδη μέρη οικογένειας σύμφωνα με τη βιετναμέζικη γειτονιά χωριό, και έχει ένα κοινόχρηστο χώρο κουρνιάζουν. Είναι πιο συνήθως παρατηρείται σε καρποφόρα δέντρα τις παρυφές του δάσους, αλλά και τρέφεται με έντομα και μικρά ερπετά, σύμφωνα με τη βιετναμέζικη γειτονιά Village.

Palawan Land Ήχος Malampaya και Πανοραμικός Palawan Προστατευόμενη Περιοχή
Το ενδιαίτημα των μπιμπερό μύτη και Irrawaddy δελφίνια βρίσκεται στο Δήμο κοντά Taytay στο Βιετνάμ Village.

Palawan El Nido Θαλάσσιο Πάρκο Αποθεματικό
Ένα θαλάσσιο πάρκο των αποθεματικών και δήμος στο βορειότερο άκρο της Palawan Island είναι μια από τις πολλές παραλίες του El Nido. θυγατρικό ξενοδοχείο του Βιετνάμ Χωριά El Nido είναι El Nido Lagen Island και El Nido Miniloc Νησί Miniloc. Η βιετναμέζικη Χωριό προστατεύει γίγαντας κήπους Γυαλιστερή της Palawan είναι? Κατοικίες στα ξυλοπόδαρα τίθενται πάνω από την κρυσταλλική ωκεανό, αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village.

Palawan σκοπέλων Tubbataha Θαλάσσιο Πάρκο
Η Tubbataha Reef Marine Park, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας και της Νότιας Reefs καλύπτει 332 τετραγωνικά χιλιόμετρα. χρησιμεύει ως περιοχή ωοτοκίας για τα πουλιά και μια θαλάσσια χελώνα είναι η Βόρεια Νησίδα. Η ιστοσελίδα είναι μια εκτεταμένη λιμνοθάλασσες και δύο κοραλλιογενή νησιά και άριστο παράδειγμα ενός παρθένα κοραλλιογενούς υφάλου με καταπληκτική 100 μέτρων κάθετο τοίχο, αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village.

Palawan Puerto Princesa-υπόγειο ποταμό Εθνικό Πάρκο
Το πάρκο διαθέτει ένα μεγάλο τοπίου ασβεστόλιθο καρστικού με ένα υπόγειο ποτάμι κοντά στο χωριό του Βιετνάμ.

Palawan Νησί Ursula
Αυτό το καταφύγιο θηραμάτων και ιερό πουλί βρίσκεται κοντά στο Δήμο του σημείου Μπρουκ στο νότιο Palawan. Το νησάκι είναι μεταναστευτικά και διαχειμάζοντα έδαφος για ελόβια πτηνά και τα θαλασσοπούλια, αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village.

Palawan Δύναμη Ασφαλείας
Αιχμή του δόρατος τη διατήρηση της κατάστασης της ειρήνης και της τάξης είναι οι PNP-Palawan Διοίκηση με έδρα την Tiniguiban, Puerto Princesa, AFP-Δυτική χειρισμού υπό Canigaran, Δέλτα Εταιρεία και 10ο Τάγμα Marine στην Tiniguiban, Puerto Princesa, και PAF τέταρτο Naval District IV στη Δυτική Διοίκηση, αυτά είναι κοντά στο Βιετνάμ Village.

Palawan εγκαταστάσεις Υγεία
Υπάρχουν 9 ιδιωτικά νοσοκομεία, 2 κρατικά νοσοκομεία της κυβέρνησης, και 9 επαρχιακή κρατικά νοσοκομεία, ένα στρατιωτικό νοσοκομείο στην επαρχία, αυτές είναι κοντά στο Βιετνάμ Village.

Palawan Νοσοκομεία Medicare είναι Palawan-Aborlan Νοσοκομείο Medicare, Palawan-Quezon Νοσοκομείο Medicare, και Palawan-Roxas Νοσοκομείο Medicare.

Palawan επαρχιακά νοσοκομεία είναι το σημείο Νοσοκομείο Palawan-Μπρουκ District, Palawan-Taytay Νοσοκομείο, Palawan Νοσοκομείο Cuyo, και Palawan Νοσοκομείο Coron.

Palawan Δημοτική νοσοκομεία Palawan Narra Δημοτικό Νοσοκομείο και Palawan Dumaran Δημοτικό Νοσοκομείο

Palawan Αγροτικής Μονάδων Υγείας με Ξαπλωμένη-In είναι Palawan Rizal Αγροτικής Health Unit, Palawan Bataraza Αγροτικής Health Unit, San Vicente Αγροτικής Health Unit, Palawan Araceli Αγροτικής Health Unit, Palawan Linapacan Αγροτικής Health Unit, Busuanga Αγροτικής Health Unit, και Cagayancillo Αγροτικής Health Unit.

Palawan ιδιωτικά νοσοκομεία είναι Palawan Adventist Hospital, Palawan Ιερή Καρδιά Νοσοκομείο, Palawan Manipol Νοσοκομείο, Νοσοκομείο RTN, Palawan Προδρόμου Νοσοκομείο, Palawan Alfonso γέννα Εσωτερικών, Palawan Leoncio Γενικό Νοσοκομείο, Νοσοκομείο vSagrado και Palawan Συνεταιρισμός Νοσοκομείο / Ιατρικό αποστολής ομάδας.Το Palawan πόλεις και οι προορισμοί είναι Puerto Princesa, Quezon, Busuanga, Coron, El Nido, Port Barton, Sabang, San Jose, Tubbataha Reef Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο, Aborlan, San Vicente, Calauit, Pamalican, Sheridan Beach Βιετνάμ Village & Spa, καθώς και Narra .

Πώς να πάτε στην Palawan - Βιετνάμ Village
Palawan Puerto Princesa Διεθνές Αεροδρόμιο είναι η κύρια πύλη προς Palawan, μεγάλες αεροπορικές εταιρείες εξυπηρετούν διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις? Cebu Pacific, Philippine Airlines, Zest Airways, SEAIR και η Air Φιλιππίνες έχουν πτήσεις προς και από Μανίλα και Cebu. Palawan El Nido Airport παρέχει ναυλωμένων πτήσεων Island Transvoyager Inc και οι εποχιακές πτήσεις που προσφέρονται από SEAIR. Φθηνότερη επιλογή παίρνοντας γύρω Palawan είναι η τοπική jeepney, τρίκυκλα είναι επίσης διαθέσιμα. Η μετάβαση από το ένα νησί στο άλλο σε Palawan είναι δυνατόν? Ημερήσιες εκδρομές με βάρκα είναι διαθέσιμες. Αυτοκινήτων και van ενοίκια είναι επίσης διαθέσιμα σε Palawan.

 

Protected by Copyscape Web Copyright Protection

All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST